-Aceite
(no escatimar)
-½
kg. Almejas
-½
cebolla grande
-½
pimiento italiano
-1
tomate maduro
-1
diente de ajo grande
-Pimentón
rojo
-1
cucharada de postre colmada de harina
-Un
chorro de coñac
-1
vasito pequeño de caldo de pescado
-Perejil
Preparación:
Picar
(en picadora) la cebolla, el pimiento y el tomate. A mitad cocer añadir el diente
de ajo cortado. Sofreir a fuego lento.
Añadir
el pimentón, la harina, el coñac, dejar reducir. Añadir el caldo de pescado y cocer
las almejas hasta que se abran.
Antes
de servir añadir el perejil y darle unas vueltas.
feliç 2013 !
ResponderEliminarper començar bé l'any nou t'he nominat als Premis Liebster Blog, pots passar-lo a recollir al següent enllaç:
http://unestapes.blogspot.com.es/2013/01/liebster-blog-gracies.html
una salutació
Moltes gràcies Mercè! He rebut aquest nomenament amb molt alegria.
Eliminar